Menu
Mohamed Elyounoussi scoret for Southampton mot Watford søndag. Her fra kampen mot Aston Villa sist helg. Foto: David Davies / PA via AP / NTB

Moi-scoring ikke nok for Southampton mot Watford

Mohamed Elyounoussi scoret reduseringsmålet for Southampton, men det banet ikke vei for poeng i 1-2-tapet hjemme mot Watford i Premier League søndag.

Av NTB | 13.03.2022 17:10:25

Sport: Målet kom på tampen av første omgang. James Ward-Prowse slo et innlegg som Ché Adams stusset videre, og på bakerste stolpe kom Eloyunoussi skliende og styrte ballen i nettet.

Før det hadde Cucho Hernández rukket å sette to mål i vertenes nett. Først utnyttet han forsvarsfeil da han snappet opp et tilbakespill som han omsatte i mål. 20 minutter senere var han sikker på bakerste stolpe etter innlegg fra Juraj Kucka.

Joshua King ble byttet inn for Watford etter 87 minutter, men uten å markere seg.

Seieren var svært etterlengtet for et Watford-lag som har slitt. Med seieren er de à poeng med Everton over streken, men de er likevel på nedrykksplass som følge av dårligere målforskjell. Everton har i tillegg noen kamper til gode på de gul- og svartstripete.

Southampton ligger fortsatt midt på tabellen med 35 poeng på 29 kamper.

Mathias Normann og Norwich så ut til å redde ett poeng med utligning på overtid mot Leeds, men fem minutter på overtid sikret Joe Gelhardt lagets første seier under Jesse March. Wolverhampton slo Everton 1-0.

(©NTB)

Flere nyheter: