reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Reggie Cannon var irritert på egne supportere. Foto: Mark Zaleski / AP / NTB scanpix

MLS-profil fyrer løs mot egne fans etter piping under rasismemarkering

Spredt pipekonsert kunne høres da spillerne fra Dallas og Nashville gikk ned på kne under avspilling av nasjonalsangen i MLS tirsdag. Det skaper reaksjoner.

Av NTB | 13.08.2020 09:32:43

Sport: Major League Soccer-kampen i Texas endte 1-0 til gjestene fra Nashville, men etter kampen var flere av hovedpersonene like opptatt av det som skjedde før kampen.

Da spillerne i fellesskap markerte kampen mot rasisme ved å gå ned på kne, kunne det høres piping fra tribunene. Det fikk den fargede Dallas-forsvareren Reggie Cannon til å gå hardt ut mot egne fans.

– Du får ikke engang støtte fra dine egne fans på din egen hjemmebane. Det forbauser meg, sa han ifølge nyhetsbyrået AP.

– Som lag har vi forsøkt å levere det best mulige produktet på banen, og de siste seks månedene har vært et helvete for oss. Et skikkelig helvete, fortsatte Cannon.

MLS-profilen sa også at lagkamerat Ryan Hollingshead snudde seg mot ham etter tirsdagens piping og beklaget at han måtte være vitne til det.

Verken Dallas eller Nashville hadde spilt en kamp siden fotballen i Nord-Amerika ble satt på pause av viruskrisen. Da MLS-sesongen ble gjenopptatt med en turnering i Florida tidligere i sommer måtte begge lagene trekke seg som følge av positive koronatester i egne rekker.

Onsdagens kamp i Texas markerte for øvrig at MLS igjen har åpnet for tilskuere på tribunene. I underkant av 3.000 personer dukket opp til kampen. Den øvre tillatte grensen var på 5.100.

(©NTB)

Flere nyheter: