Menu
Sandefjords Marc Vales jubler sammen sine lagkamerater etter å ha gjort 1–0 for Sandefjord borte mot Mjøndalen. Foto: Ali Zare / NTB

Mjøndalen mot tøff høst etter uavgjort mot Sandefjord

Mjøndalen går som vanlig mot en knallhard høstsesong etter å ha sløst med sjansene og bare spilt 1-1 hjemme mot Sandefjord i Eliteserien.

Av NTB | 19.09.2021 20:08:22

Sport: Kampen startet avventende fra begge lag. Ingen av lagene turte å risikere noe særlig framover. Etter en drøy halvtimes sto hjemmelagets spillere i kø for å score, men to ganger ble ballen reddet på streken.

Helt mot slutten omgangen scoret Marc Vales inn 1-0-målet for gjestende litt mot spillets gang. Han fikk stå umarkert på bakre stolpe etter en corner og banket ballen i mål.

Mjøndalen hadde en god mulighet helt mot slutten av omgangen da målvakt Jacob Storevik var på en bærtur, men Fredrik Brustads avslutning mot åpent mål ble blokkert av en Sandefjord-forsvarer i siste liten.

– Vi burde tatt tre poeng. Vi spilte godt i annenomgangen, men det er litt utgjort om dagen. Vi har mange store sjanser som kunne ha avgjort denne kampen her. Vi har problemer med å få ballen i mål. Vi må ta med oss spillet vi klarte i annen omgagen, sa Vegard Hansen til Discovery.

Mjøndalen fortsatte der de slapp etter hvilen og dominerte banespillet stort. Etter en drøy times spill fikk de lønn for strevet.

Markus Nakkim utlignet til 1-1 etter å ha brent flere gode forsøk i 1. omgang. Nok en gang ble det mål etter en corner. Ingen Sandefjord-forsvaret fikk klarert Nakkims styring på Kent Håvard Eriksens skudd.

Mjøndalen ligger på kvalifiseringsplass med 14 poeng. Laget står uten seier siden 3-0-kampen over Haugesund 10. juli. Det er blitt bare tre uavgjort og resten tap siden den gangen.

– Resultatet er vel noe av det bedre, for vi var ikke særlig gode i dag. Det var dårlig intensitet i presset vårt, og rytmen blir feil og dårlig, forklarte Sandefjord-trener Hans Erik Ødegaard.

PS: Mjøndalen slo Sandefjord med 3-0 i serieåpningen 16. mai.

(©NTB)

Flere nyheter: