reklame for Sheiken Bowling
Menu
Mjøndalen-trener Vegard Hansen og resten av fotballklubben ser likevel ut til å kunne komme seg hjem fra treningsoppholdet i Tyrkia. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Mjøndalen får likevel reise hjem fra Tyrkia

Mjøndalen så ut til å bli sittende fast i Tyrkia på grunn av flyforbud. Nå er situasjonen løst og klubbens spillere og ledere kommer seg hjem lørdag og søndag.

Av NTB | 14.03.2020 11:16:32

Medisin og helse: Fredag kveld kunngjorde Tyrkia at det ville bli en stans i alle flygninger til og fra Norge og åtte andre europeiske land, som et tiltak mot spredningen av koronaviruset.

Dermed så det ut til at eliteserieklubben Mjøndalen, som har vært på treningsleir i Tyrkia, kunne bli sittende fast uten å komme seg hjem.

I løpet av det siste døgnet skal imidlertid en løsning ha kommet på plass. Deler av laget skal allerede være på vei hjem, mens resten antakelig vil fly hjem søndag. Det bekrefter klubbens daglige leder og sportssjef André Nevstad overfor VG.

Mjøndalens reiseleder Arne Ellevset sier det går bra med reisefølget:

– Bildet snur seg litt fra time til time, men vi har det bra. Nå er det best bare å komme seg hjem, selv om jeg er usikker på om folk er forberedt på hvordan bildet er hjemme, sier Ellevset.

Den tyrkiske flystansen omfatter i tillegg til Norge også landene også Østerrike, Belgia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Nederland, Spania og Sverige og er planlagt å vare til 17. april.

(©NTB)

Flere nyheter: