Menu
En politibetjent ble skutt i jakten på mannen. Tilstanden til betjenten er alvorlig men stabil, opplyser delstatsmyndighetene. Foto: Michael Miller / College Station Eagle via AP / NTB

Mistenkt pågrepet etter skyting i Texas

Én person er død og flere er alvorlig skadd etter en skyteepisode ved en bedrift i byen Bryan i Texas. En mistenkt er pågrepet i saken.

Av NTB | 09.04.2021 06:02:47

Kriminalitet og rettsvesen: Hendelsen fant sted torsdag i 14.30-tiden ved kjøkken- og skapprodusenten Kent Moore Cabinet i byen.

For to av de fem som ble skutt ved bedriften, er tilstanden kritisk. Tre andre er alvorlig skadd, men tilstanden er stabil.

Det ble satt i gang en storstilt jakt på mannen som jobbet bedriften. Den mistenkte ble pågrepet i den vesle byen Iola, om lag 48 kilometer unna åstedet. En politibetjent ble skutt i jakten på mannen. Tilstanden til betjenten er alvorlig men stabil, opplyser delstatsmyndighetene.

Den 27 år gamle mannen er siktet for drap, og kausjonen er satt til 1 million dollar.

Skytingen skjedde i produksjonsområdet til bedriften, og innen politiet kom til stedet, var gjerningspersonen borte. Motivet for skytingen er ikke kjent. De ansatte blir avhørt av politiet, og vitner identifiserte den mistenkte, som nå er pågrepet.

Bryan ligger om lag 160 kilometer nordvest for Houston.

(©NTB)

Flere nyheter: