Menu
Las Vegas Raiders-forsvarer Chandler Jones (55) har fenget en feilpasning og vifter bort taklingsforsøket fra Patriots-quarterback Mac Jones på vei mot touchdown i siste sekund. Raiders-seieren ga en gambler en gevinst på 28,5 millioner kroner. Foto: John Locher, AP / NTB

Mirakelavslutning i NFL ga spillgevinst på 28,5 millioner

En av de villeste og mest usannsynlige avslutninger av en NFL-kamp noensinne ga Las Vegas Raiders seier og en heldig gambler 28,5 millioner kroner.

Av NTB | 20.12.2022 23:54:59

Sport: Storspilleren hadde veddet 31.000 dollar på utfallet av fem kamper i kombinasjon. Da Raiders slo New England Patriots med ballerobring og touchdown i siste sekund, innkasserte han 2,88 millioner dollar i gevinst.

Patriots hadde ballen med stillingen 24-24, men i jakten på vinnerpoengene tok laget for store sjanser. Jakobi Meyers kastet en tversoverpasning som havnet i hendene på Raiders-forsvarer Chandler Jones, og han viftet vekk taklingsforsøket fra quarterback Mac Jones på vei mot touchdown fra 48 yards.

Dermed var femte og siste resultat på plass for spilleren som tidligere i helgen fikk inn et av de fire første da Minnesota Vikings vendte 0-33 ved pause til 39-36-seier over Indianapolis Colts. Det er den største opphenting i NFL-historien.

(©NTB)

Flere nyheter: