Menu
Hendelsen fant sted sent tirsdag kveld, og politiet rykket ut til meldinger om skyting i Walmart-butikken på Sam's Circle i Chesapeake i 22.15-tida. Foto: WAVY-TV 10 / AP / NTB

Minst seks drept i Walmart-butikk i Virginia

Sju mennesker har mistet livet, blant dem en antatt gjerningsperson, i en skyteepisode i en Walmart-butikk i delstaten Virginia, opplyser amerikansk politi.

Av NTB | 23.11.2022 10:47:49

Kriminalitet og rettsvesen: – Chesapeake-politiet bekrefter sju døde, inkludert gjerningspersonen, fra skytingen på Walmart ved Sam’s Circle, sier bymyndighetene i Chesapeake på Twitter onsdag.

Hendelsen fant sted sent tirsdag kveld, og politiet rykket ut til meldinger om skyting i butikken i 22.15-tida. Politiet tror skytingen opphørte da politiet ankom stedet, opplyste polititalsmann Leo Kosinski på en pressekonferanse.

I løpet av de neste 35 til 40 minuttene fant politiet flere drepte og sårede inne i Walmart-butikken, forteller han.

Den antatte gjerningspersonen ble funnet død i butikken, ifølge Kosinski. Han oppga ikke hvor mange personer som var drept, men sa at han trodde det var «færre enn ti».

Politiet avfyrte ifølge ham ingen skudd, men det er foreløpig uklart hvorvidt den antatte gjerningspersonen tok sitt eget liv.

(©NTB)

Flere nyheter: