reklame for Sheiken Bowling
Menu
Minnesota Wilds Jordan Greenway med pucken mens Marcus Foligno prøver å holde St. Louis Blues' Ryan O'Reilly unna i andre periode av kampen søndag kveld. Foto: Hannah Foslien / AP / NTB scanpix

Minnesota Wild tapte 1–4 hjemme for St Louis Blues

Minnesota Wild hadde besøk av St. Louis Blues søndag kveld og tapte for tredje gang på rad mot dem.

Av NTB | 24.02.2020 04:46:23

Sport: I motsetning til i de to foregående tapene, ble det ikke scoring på norske Mats Zuccarello denne gangen, kun ett skudd på mål for ham, som ikke gikk inn.

Bortelaget tok føringen i kampen fra start, og åpnet med scoring av Jordan Kyrou etter 11 minutter, etterfulgt av ny nettkjenning ved Brayden Schenn knapt fire minutter senere, så første periode endte 2–0 til Blues.

Andre periode gikk Minnesota-spillerne offensivt ut og Marcus Foligno reduserte til 1–2 før to minutter var spilt. Det var litt klabb og babb foran mål, dommerne måtte diskutere litt før de bekreftet scoringen, men Foligno var aldri i tvil om at pucken var over streken.

Svenske Oskar Sundqvist sørget imidlertid for at gjestene igjen kunne gå til pause med tomålsledelse etter han la på til 3–1. Det skjedde da det gjensto ti og et halvt minutt av perioden.

I siste periode var Sundqvist igjen involvert i periodens eneste mål, i vakkert veggspill, der han fikk og returnerte pucken til Ivan Barbatsjev som fastsatte sluttresultatet til 4–1 for St. Louis Blues, nesten 15 minutter før full tid.

Mats Zuccarello fikk 15 minutter og 42 sekunder på isen for hjemmelaget søndag.

Zuccarello scoret ett mål i begge kampene da Wild tapte to ganger for Blues på én uke i månedsskiftet oktober -november i fjor, da med relativ knapp margin i begge oppgjørene, 1–2 og 3-4, siste kampen vant St. Louis-laget over Wild på overtid.

(©NTB)

Flere nyheter: