reklame for Sheiken Bowling
Menu
Rafael Leão (t.h) ble matchvinner for Milan mot Sampdoria søndag. Foto: LaPresse via AP / NTB

Milan overtok tabelltoppen med seier mot Thorsbys Sampdoria

Milan slo Sampdoria 1-0 søndag og overtok med det tabelltoppen i Serie A. Morten Thorsby spilte 53 minutter for gjestene.

Av NTB | 13.02.2022 14:42:59

Sport: Kampens eneste mål kom etter sju minutter. Milan-keeper Mike Maignan banket ballen nærmest over hele banen, før Rafael Leão gjorde resten. Den portugisiske spissen vendte bort Sampdoria-forsvaret før han satte ballen i mål.

Seieren var Milans 17. for sesongen, noe som er flest i Serie A. Trepoengeren gjør også at Milan bykser forbi både Napoli og Inter på tabellen, og leder nå med ett poeng ned til sistnevnte.

De to lagene bak spilte uavgjort lørdag, men Inter har én kamp til gode og vil kunne gjenerobre ligaledelsen med seier der.

Sampdoria gikk på sitt 14. tap for sesongen, og laget har mer enn nok med å holde seg over nedrykksstreken. De har tre poeng ned til Cagliari som er det første laget under streken.

Morten Thorsby startet for gjestene mot Milan, men uten å markere seg gikk han av etter 53 minutter. Kristoffer Askildsen var ikke i kamptroppen til Sampdoria.

(©NTB)

Flere nyheter: