reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Mike Tysons comeback i bokseringen mot Roy Jones Jr. er utsatt to og en halv måned til 28. november. Foto: Willy Sanjuan, Invision / AP / NTB scanpix

Mike Tysons comeback utsatt til november

Bokselegenden Mike Tysons comeback i ringen er utsatt to og en halv måned. Først 28. november møter han Roy Jones Jr. i Los Angeles.

Av NTB | 12.08.2020 00:47:40

Sport: Tyson tar på seg boksehanskene igjen 15 år etter at han bokset sin forrige proffkamp. Det ble offentliggjort forrige måned, og oppvisningskampen var da berammet til 12. september.

– Ved å endre datoen får flere mennesker muligheten til å se boksehistoriens største comeback, sier Tyson med velkjent beskjedenhet i en uttalelse.

Den 54-årige tidligere tungvektsmesteren har ikke bokset profesjonelt siden han tapte for Kevin McBride i 2005. 51-årige Jones, som har vært verdensmester i fem vektklasser inkludert tungvekt, bokset sin forrige kamp i 2018.

Tyson ble i 1986 tidenes yngste tungvektsmester, 20 år gammel. Han dominerte som få har gjort og var ubeseiret i sine 37 første proffkamper, men sjokktapet mot James «Buster» Douglas i 1990 innledet en periode med skandaler og personlige problemer. Han sonet blant annet en fengselsstraff for voldtekt. Han gjenerobret tittelen i 1996, men ble året etter diskvalifisert i tittelkamp mot Evander Holyfield for å bite motstanderen.

(©NTB)

Flere nyheter: