reklame for Sheiken Bowling
Menu
Chelseas N'Golo Kanté er usikker før lørdagens FA-cupfinale mot Liverpool. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Midtbanetrøbbel for Chelsea før FA-cupfinalen: – Avgjørende for oss

Både N'Golo Kanté og Mateo Kovacic er usikre kort før lørdagens FA-cupfinale mot Liverpool. Jürgen Klopp på sin side er fornøyd med sine alternativer.

Av NTB | 13.05.2022 15:31:28

Sport: Chelsea-sjef Thomas Tuchel hadde fredag følgende å si om sin midtbanemotor Kanté:

– Han prøver. Vi skal prøve med ham i dag. Han vil få det til, og forhåpentlig gjennomfører han treningen 100 prosent. Å kunne planlegge med ham vil være avgjørende for oss.

Midtbanekollega Kovacic fikk unngjelde da Leeds’ Daniel James taklet ham hardt onsdag.

– Vi skal prøve i dag. Det er overraskende at han i det hele tatt er i den situasjonen at vi kan prøve. Han ønsker å få det til, sier Tuchel.

På Liverpools midtbane er viktige Fabinho utilgjengelig. Han fikk trøbbel med hamstringen i tirsdagens 2-1-seier over Aston Villa. Klopp brukte deler av sin pressekonferanse på å snakke om alternativene til den brasilianske midtbanemannen.

– Hvis de guttene ikke viste den holdningen de har hatt på trening i år, hadde vi ikke hatt en sjanse til å levere de prestasjonene vi har gjort denne sesongen.

17. mai venter en avgjørende kamp mot Southampton i kampen om ligatrofeet.

– Vi spiller kanskje 90 minutter, vi spiller kanskje 120 minutter. Det vil ikke endre tiden for avspark mot Southampton, så vi må være klare for den kampen og gjøre valg, sier Klopp.

(©NTB)

Flere nyheter: