Menu
Hovedmetrostasjonen i Doha måtte stenge dørene i en time da VM-publikummet strømmet til. Foto: Frank Augstein / AP Photo / NTB

Metrostasjon i Doha måtte stenge i over en time da VM-publikummet strømmet til

Hovedmetrostasjonen i Doha måtte stenge dørene i over en time da tusenvis av supportere samlet seg foran søndagens VM-finale.

Av NTB | 18.12.2022 15:44:58

Sport: Flere som var tilstede ga uttrykk for at sikkerhetsvaktene ikke greide å håndtere den store mengden mennesker som hadde samlet seg på Msheireb-stasjonen i Doha.

Stasjonspersonalet forsøkte å håndtere menneskemengden ved å sette opp barrierer. Likevel skal barrierene ha blitt brutt ned, noe som førte til at dørene på stasjonen ble beordret lukket.

– Det var plutselig hundrevis av mennesker som prøvde å komme ned trappene til plattformen. Det var skummelt, men jeg kunne ikke se at noen ble skadd, sa Fatima Ismael, som bevitnet det hele.

Størsteparten av menneskemengden var fotballsupportere som forsøkte å komme seg til de ulike publikumssonene for å se VM-finalen på storskjerm.

Stasjonen åpnet igjen en time senere, hvor det skal ha vært bedre publikumsflyt, til tross for en stor mengde mennesker.

Det er også meldt om trafikkork rundt Doha før VM-finalen som sparkes i gang klokken 16.

(©NTB)