fbpx
Menu
FOTO: HAAKON NORDVIK

Mest solgte romanen i Norge

Agnes Lovise Matres fjerde roman "Iskald" debuterer på tredjeplass på den offisielle salgslista til Bokhandlerforeningen for uke 19, og er med det den mest solgte romanen i Norge for øyeblikket.

Av Egil M Solberg | 18.05.2019 06:48:57

Litteratur: Førsteplassen innehas av en diktsamling og andreplassen av ei barnebok.

– Dette er fullstendig overveldende, og jeg er så utrolig glad for den mottakelsen boka har fått hos leserne. Et enormt steg for meg som forfatter å komme så høyt på bestselgerlistene, forteller forfatteren som for tiden befinner seg i Oslo.

I tillegg til å være den mest solgte innbundne romanen denne uka klatrer hun også inn på e-boklista til Bokhandlerforeningen. Der står hun på 11.plass, og er med det den mestselgende norske e-boka akkurat nå. De ti plassene foran innehas av internasjonale forfattere.

– Jeg har også fått melding om at lydboka av “Iskald” ligger på fjerdeplass på ebok.no, og at “Iskald” faktisk innehar andreplass på Ark-kjedens egen liste. Vi sier jo gjerne at salg ikke skal ha så mye å bety, men det er klart at det gjør det. Jo flere som leser mine bøker, dess bredere grunnlag har jeg for å kunne fortsette med det jeg elsker å gjøre, sier forfatteren.

På topp i Danmark

Krimekteparet Geir Tangen og Agnes Lovise Matres har gode dager. Geir Tangen okkuperer den danske e-boklista med alle sine tre titler inne på topp 10 denne uka.

I september debuterer Agnes Lovise Matre internasjonalt da hennes første kriminalroman “Skinnet bedrar” kommer ut på tysk. “Iskald” er oppfølgeren til denne.

Flere nyheter: