reklame for Utvik Autoservice
Menu
Lionel Messi i aksjon for Barcelona i treningskampen mot Gimnastic Tarragona lørdag. Foto: Joan Monfort, AP / NTB scanpix

Messi startet Barcelonas første treningskamp

Lionel Messi ledet Barcelona på banen som kaptein og spilte en omgang i klubbens første treningskamp før den nye sesongen. Gimnastic Tarragona ble slått 3-1.

Av NTB | 12.09.2020 22:23:00

Sport: Barcelona-trener Ronald Koeman ledet sitt nye lag for første gang og nølte ikke med å sende Messi på banen tross superstjernens mislykkede forsøk på å tvinge fram en overgang. Han bekreftet at Messi skal være klubbens kaptein også denne sesongen.

Ousmane Dembélé scoret 1-0-målet i sin første kamp siden november. Antoine Griezmann og Philippe Coutinho satte inn hvert sitt straffespark.

Messi har kritisert klubbledelsen for å tvinge ham til å bli i klubben, men han har vært i trening siden mandag. Koeman byttet hele laget ved pause. I første omgang brukte han det som fort kan bli lagets angrepstrio i Messi, Griezmann og Dembélé. Sistnevnte er klar igjen etter en alvorlig hamstringskade.

Luis Suárez og Arturo Vidal inngår ikke i Koemans planer og var ikke med.

Det var sesongstart i La Liga denne helgen, men Barcelona er en av klubbene som har fått utsatt sine første kamper på grunn av deltakelse i europacupenes sluttspill. Laget spiller først i 3. serierunde i slutten av måneden.

(©NTB)

Flere nyheter: