Menu
Lionel Messi feirer en av sine to scoringer i Barcelonas 4-0-seier over Granada. Foto: José Breton, AP / NTB

Messi-show da Barcelona tok innpå

Lionel Messi og Antoine Griezmann scoret to mål hver i Barcelonas 4-0-seier over Granada. Et blekt Real Madrid-lag avga poeng i Pamplona.

Av NTB | 09.01.2021 23:38:23

Sport: På dagen da serieleder Atlético Madrids hjemmekamp mot Athletic Bilbao snødde bort, hadde rivalene sjansen til å styrke sin stilling i tetstriden. Barcelona grep den, Real Madrid ikke.

Real Madrid ville inntatt tabelltoppen med seier over Osasuna i en kamp som så vidt kunne gjennomføres på grunn av vinterværet som har herjet Spania. Martin Ødegaard måtte fra benken se en sjansefattig 0-0-kamp.

– De vanskelige forholdene er ingen unnskyldning. Det var likt for begge lag, sa Toni Kroos etter at Real Madrid ikke fikk til en avslutning på mål i hele første omgang. Etter pause fikk Karim Benzema og Sergio Ramos ballen i mål, men begge ganger ble det annullert for offside.

Dermed er Real Madrid ett poeng bak byrivalen som har spilt tre kamper færre. Barcelona klatret til tredjeplass og er bare tre poeng bak Real Madrid med like mange kamper.

Messis to scoringer førte ham opp i 11 for sesongen, og dermed topper han måljegerlista selv i en sesong hvor han har famlet etter gammel form.

– Jeg er fornøyd med to mål og en ny seier. Vi må fortsette å hente trepoengere, så får vi se hva det fører til, sa Griezmann.

Dagens mann i spansk fotball var marokkanske Youssef En-Nesyri, som med hattrick førte Sevilla til 3-2-seier over Real Sociedad.

– Min beste dag i Sevilla-trøye, sa han.

(©NTB)

Flere nyheter: