reklame for Utvik Autoservice
Menu
Lionel Messi herjet i åttedelsfinalen mot Napoli og skal være klar til resten av sluttspillet i mesterligaen. Foto: Joan Monfort / AP / NTB scanpix

Messi friskmeldes til CL-sluttspillet

Barcelona føler seg trygge på at Lionel Messi blir klar til sluttspillet i mesterligaen, etter at argentineren måtte få behandling i kampen mot Napoli fredag.

Av NTB | 09.08.2020 15:47:48

Sport: Messi var toneangivende da Barcelona tok seg videre til kvartfinalen i mesterligaen med 3-1-seier i fredagens åttedelsfinale mot Napoli, men måtte ta telling i et par minutter etter å ha blitt felt av Kalidou Koulibaly.

Argentineren fullførte kampen, men likevel var det bekymring blant Barcelona-fansen rundt hvor skadd Messi ble av sammenstøtet med Koulibaly.

Etter å ha blitt sjekket og behandlet av Barcelona melder klubben, ifølge nyhetsbyrået AP, at stjernen ikke skal ha blitt påført noen stor skade og forventes å bli klar til kvartfinalen der Barcelona møter mektige Bayern München.

Det spanske storlaget skal ha en hviledag mandag, før Messi og de andre Barcelona-stjernene reiser til Portugal der sluttspillet i mesterligaen skal avgjøres.

Kampen mot Bayern er i Lisboa 14. august. Sluttspillet fortsetter med én utslagskamp før det er klart for finale på Estádio da Luz 23. august.

(©NTB)

Flere nyheter: