Menu
Lionel Messi bærer VM-trofeet ned flytrappa ved ankomst til hjemlandet. Han feirer jul hjemme i Rosario sammen med familie og flere fotballvenner. Foto: Gustavo Garello, AP / NTB

Messi feirer jul hjemme i Rosario med fotballvenner

Lionel Messi har ikke hastverk med å reise tilbake til Europa etter Argentinas VM-triumf. Ifølge lokale medier feirer han jul hjemme i Rosario med gode venner.

Av NTB | 22.12.2022 19:25:34

Religion og livssyn: Blant dem er hans tidligere Barcelona-lagkamerat Luis Suárez. Argentinske medier melder at Suárez ankom i et privatfly fra Montevideo torsdag, med sin familie. Han ble god venn med Messi da de spilte sammen i Barcelona.

Andres Iniesta og Sergio Agüero skal også være på Messis gjesteliste.

Flere enn fem millioner mennesker var ute i gatene i Buenos Aires da VM-triumfen skulle feires med en parade tirsdag. Det oppsto fullt kaos rundt den åpne bussen med spillerne og VM-trofeet, og spillerne måtte til slutt flys bort i to helikoptre.

Paris Saint-Germain spiller sin første kamp etter VM-pausen onsdag. Kylian Mbappé er allerede tilbake i trening med klubben, men Messi har fått fri og ventes ikke til Paris før på nyåret.

(©NTB)

Flere nyheter: