powergym
Menu
politi

Mer av det vanlige

Det var i natt nok fyll og spetakkel for politiet å rydde opp i. Her kan du lese mer om nattens hendelser.

Av Egil M Solberg | 07.06.2015 08:05:39

22.59 Kjøring i påvirket tilstand på Bømlo
En mann ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand samt kjøring uten førerkort. Nødvendige prøver ble tatt. Det ble også funnet litt narkotika i bilen. Forholdet er anmeldt og mistenkte ble avhørt på stedet.

00.18 Drikking på offentlig sted i Vindafjord
En mann er anmeldt for drikking på offentlig sted i Vindafjord.

00.24 Drikking på offentlig sted i Haugesund
En mann er anmeldt for drikking på offentlig sted i Haugesund sentrum. Forholdet er erkjent.

00.31 Høy musikk på Vormedal
Det kom inn melding om støy og høy musikk. Politiet rykket ut til stedet. Det var fest med høy musikk. Det ble gitt beskjed om å dempe seg. – Dersom dette ikke etterfølges blir forholdet anmeldt, sa politiet til den ansvarlige.

00.51 Legemssak på Karmøy
Politiet fikk inn melding om at en person var blitt slått i ansiktet og blødde på Karmøy. Politiet rykket ut til stedet. Dette har skjedd i forbindelse med en ungdomsfest. Fornærmede må til lege med et kutt i haka, og må muligens sy. Mistenkte er pågrepet og innsettes i varetekt. Forholdet er også anmeldt. En person på festen ble også anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

03.00 Legemsfornærmelse og bortvisning i Haugesund
Det ble meldt om slagsmål på Indre kai i Haugesund. En person ble da slått av to andre. En person ble anmeldt for legemsfornærmelse og en annen for ordensforstyrrelse. Begge to ble bortvist fra sentrum.

03.14 Ordensforstyrrelse på Stord
To personer ble anmeldt for ordensforstyrrelse på Stord. En politipatrulje var på stedet og saken vil bli etterforsket videre.

03.25 Ordensforstyrrelse i Haugesund
Det ble meldt om et slagsmål ved et utested i Haugesund. En person hadde slått til en annen. Det ble ingen anmeldelse fra fornærmede. Mistenkte voldsmann anmeldes for ordensforstyrrelse. Han var sterkt beruset og lite samarbeidsvillig. Dermed ble han innsettes i drukkenskapsarrest.

03.43 Beruset person på Karmøy
Det kom inn melding om at en beruset person lå strekk ut i Kopervik. En politipatrulje kjørte til stedet. Vedkommende var da ikke i stand til å ta vare på seg selv og ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Utover dette var det en rekke bortvisninger i Haugesund og i Leirvik på Stord i løpet av natten.