Menu
Birger Meling endte på årets lag i Frankrike. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Meling i stjerneselskap på årets lag i fransk fotball

Landslagsbacken Birger Meling har fått plass på årets lag i den franske fotballigaen Ligue 1, basert på spillerbørsen til storavisen L'Equipe.

Av NTB | 23.05.2022 16:45:59

Sport: Avisen presenterte mandag de elleve spillerne som har det børssnittet på sine posisjoner i sesongen som ble avsluttet lørdag.

Birger Meling har bak seg en imponerende debutsesong i Rennes og endte med en gjennomsnittlig børskarakter på 5,45. Stjerneangriperen Kylian Mbappé, som kapret spissplassen på L’Equipe-laget, hadde høyest snitt. Han endte på 6,00.

I forsvarsrekke har Meling selskap av klubbkompis Hamari Traoré, Lille-forsvarer Sven Botman og PSG-stjernen Marquinhos. Keeper er Lyons sisteskanse Anthony Lopes.

Midtbanetrioen består av Seko Fofana (Lens), Aurélien Tchouaméni (Monaco) og Lovro Majer (Rennes).

Melings klubb dominerer stort på årets lag. Ved spissen av Mbappe har den norske landslagsforsvarerens lagkamerater Benjamin Bourigeaud og Martin Terrier fått plass i angrepsrekka.

Rennes endte på fjerdeplass i Ligue 1 denne sesongen. Meling & co. var til slutt 20 poeng bak seriemester PSG. Marseille og monaco ble henholdsvis nummer to og tre.

(©NTB)

Flere nyheter: