Menu
Det mye omtalte intervjuet med hertugen og hertuginnen av Sussex ble sendt på TV-kanalen CBS søndag kveld amerikansk tid. Foto: Joe Pugliese / Harpo Productions via AP / NTB

Meghan: Vi giftet oss tre dager før det kongelige bryllupet

Meghan Markle sier i et intervju med Oprah Winfrey at hun og prins Harry teknisk sett ble gift før det kongelige bryllupet den 19. mai 2018.

Av NTB | 08.03.2021 03:08:06

Kuriosa og kjendiser: Meghan avslører i intervjuet med den amerikanske programlederstjernen at ekteskapet mellom de to ble inngått noen dager før den offisielle seremonien.

– Vi ble gift tre dager før bryllupet vårt, sier hun og forteller at de utvekslet ekteskapsløfter i en privat seremoni utført av erkebiskopen av Canterbury Justin Welsby.

– Ingen vet dette. Vi ringte erkebiskopen og sa at dette oppstyret er for verden, men vi vil ha vårt ekteskap mellom oss, forteller hertuginnen.

Hun sier videre at hun «ikke fullt ut forsto hva jobben var» da hun giftet seg med prins Harry.

– Det var ingen måte å forberede seg på hvordan hverdagen skulle bli, sier Meghan til Opera Winfrey.

Det mye omtalte intervjuet med hertugen og hertuginnen av Sussex ble sendt på TV-kanalen CBS søndag kveld amerikansk tid. I det forhåndsinnspilte to timer lange intervjuet åpner Meghan og Harry opp om hvordan de opplevde tiden som del av den britiske kongefamilien og hvorfor de brøt med den.

(©NTB)

Flere nyheter: