Menu
Daniil Medvedev er på plass i Indian Wells i USA og vant sin første kamp i turneringen lørdag. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB

Medvedev sikret sin første seier som verdensener

Daniil Medvedev var lørdag i aksjon for første gang etter at han klatret til toppen av ATP-rankingen. Det endte med seier over Thomas Machac i Indian Wells.

Av NTB | 12.03.2022 21:55:08

Sport: Masters1000-turneringen i California er regnet som en av de gjeveste på ATP-touren utenom de fire Grand Slam-turneringene og ATP-sluttspillet.

I første runde gikk Medvedev videre på walkover, og i den neste gjorde han kort prosess med settsifrene 6-3, 6-2 mot Machac, som ligger på 158.-plass på ATP-rankingen.

Den rankingen toppet Medvedev for første gang 28. februar, da han tok over tronen fra Novak Djokovic. Serberen ble kastet ut av Australian Open tidligere i år og blir nektet spill i flere turneringer ettersom han er uvaksinert.

Uvaksinerte Djokovic får heller ikke lov til å reise til USA, der både Indian Wells og den påfølgende Masters1000-turneringen i Miami avholdes.

Casper Ruud er derimot med i Indian Wells, der det spilles på hardcourt. Han fikk også walkover i første runde og møter amerikanske Christopher Eubanks i 2. runde. Eubanks er rangert som nummer 157 på ATP-rankingen, der Ruud ligger på 8.-plass.

(©NTB)