reklame for Sheiken Bowling
Menu
Daniil Medvedev med trofeet etter finaleseieren i Paris Masters i tennis søndag. Foto: Christophe Ena, AP / NTB

Medvedev brøt Zverevs seiersrekke og vant Paris Masters

Daniil Medvedev tapte første sett i finalen, men vendte til seier mot Alexander Zverev og vant Paris Masters i tennis.

Av NTB | 08.11.2020 21:38:01

Sport: Zverev slo Rafael Nadal i semifinalen og jaget sin tredje turneringsseier på rad, men den 23-årige tyskeren måtte finne seg i å bli utspilt mot slutten av finalen da Medvedev vant 5-7, 6-4, 6-1.

– Før turneringen var jeg ikke i min beste form, med null finaler i år. Jeg klaget stadig til kona over hvor ille det var, men nå står jeg her med trofeet i en turnering jeg elsker. Jeg er superglad for min tredje Masters-tittel, sa Medvedev.

Han vant også Masters 1000-turneringene i Cincinnati og Shanghai i fjor.

Både Medvedev og Zverev er klare for ATP-finalen i London 15.-22. november, som avslutter tennissesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: