reklame for Sheiken Bowling
Menu
Sadio Mané før han ble skadd mot Werder Bremen tirsdag kveld. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Medier: Sadio Mané mister fotball-VM for Senegal etter seneskade

Sadio Mané pådro seg en seneskade i Bayern Münchens kamp mot Werder Bremen. Han rekker ikke å bli friskmeldt til fotball-VM i Qatar, erfarer L'Équipe og Bild.

Av NTB | 09.11.2022 12:11:12

Sport: Kun 20 minutter var spilt da Mané måtte av banen i tirsdagens kamp i Bundesliga. Det ble meldt at kantspilleren trengte å bli røntgenundersøkt, og det er disse bildene som skal ha vist at 30-åringen ikke blir VM-klar.

Den franske storavisen L’Éqiupe var først ute med å erfare Mané-nyheten. Senere gikk tyske Bild ut med at også de satt på de samme opplysningene. Ingen av dem viser til kilder for opplysningen, og det har ikke kommet noe offisielt fra Bayern eller Senegals fotballforbund.

Et forfall vil være et stort slag for Senegal og lagets sjanser i Qatar-mesterskapet.

– Han fikk en kakk mot skinnbeinet, og det er et smertefullt punkt. Han må ta røntgen for å få klarhet i hva som skjedde, sa Bayern Münchens trener Julian Nagelsmann etter tirsdagens kamp.

Senegal starter VM mot Nederland 21. november. Qatar og Ecuador er også i pulje A.

Tyskland spiller sin første VM-kamp to dager senere. Der er det ventet at Bayern München-stjernen Thomas Müller er disponibel. Spissen har vært ute med skade i flere uker, men er på bedringens vei og blir høyst trolig tatt ut i troppen til landslagstrener Hansi Flick torsdag.

Flere nyheter: