Menu
Kristian Eriksen takker for seg i HamKam og er enig med Bodø/Glimt. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Medier: Molde og HamKam nær enighet om Eriksen-overgang

HamKam-profilen Kristian Eriksen skal være svært nær å signere for Molde etter en intens kamp om signaturen hans.

Av NTB | 01.08.2022 20:00:49

Sport: Både TV 2, VG og Hamar Arbeiderblad hevder å kjenne til at detaljene rundt overgangen er nær ved å gå i orden mandag kveld.

27-åringen har vært ettertraktet siden han i fjor hjalp HamKam til toppdivisjonen. I vinter ville han til Rosenborg da gamletrener Kjetil Rekdal ønsket ham, men på Briskeby var svaret klart nei.

Den siste tiden skal både Molde og Bodø/Glimt ha vært på banen.

Lørdag meldte Hamar Arbeiderblad og VG at HamKam hadde avvist et tilbud fra Molde på 12 millioner kroner. Nå skal angivelig et forbedret tilbud ha kommet på bordet. Den nye avtalen hevdes å ha en ramme på rundt 15 millioner kroner.

Molde har hatt et sterkt ønske om å få Eriksen på plass foran høstens kamper. HamKam-spissen selv har igjen vært tydelig på at han vil bort.

– Jeg ønsker en overgang til Molde nå. Jeg digger Kamma, men må tenke på meg selv og min egen karriere også. Jeg synes dette er fin mulighet og gir mye tilbake til klubben. Det er mer enn noen annen Kamma-spiller har blitt solgt for. Jeg kom tross alt gratis tilbake til klubben for to år siden, sa Eriksen til HA etter 0-1-tapet for tabelljumbo Kristiansund.

Mandag kan den mye omtalte overgangssagaen se ut til å få en ende.

(©NTB)

Flere nyheter: