Menu
Salget av Chelsea nærmer seg angivelig å bli fullført. Foto: Frank Augstein / AP / NTB

Medier: Chelsea-salg kan bli godkjent tirsdag

De siste og avgjørende godkjenningene rundt salget av den engelske fotballklubben Chelsea kan komme på plass allerede tirsdag, ifølge flere britiske medier.

Av NTB | 23.05.2022 23:01:07

Politikk: Både Daily Mail og BBC melder mandag kveld at den britiske regjeringen ligger an til å gi sitt godkjentstempel på oppkjøpet i løpet av 24 timer.

Det oppgis videre at portugisiske myndigheter også har måttet godkjenne handelen, all den tid Chelsea-eier Roman Abramovitsj også har portugisisk pass. Det skal ha bidratt til at prosessen har trukket ut i tid.

Forretningsmannen Boehly er fra før medeier i deleier i den amerikanske baseballklubben Los Angeles Dodgers. Mark Walter, en av de øvrige Dodgers-eierne, er også i kjøpergruppen. Det samme er den sveitsiske milliardæren Hansjoerg Wyss, investeringsfirmaet Clearlake Capital og den britiske advokaten Jonathan Goldstein.

Roman Abramovitsj ble tvunget til å selge som følge av at britiske myndigheter har ilagt ham og en rekke andre russiske oligarker sanksjoner i kjølvannet av krigen i Ukraina.

(©NTB)

Flere nyheter: