reklame for Sheiken Bowling
Menu
Meat Loaf fotografert i 2010. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Meat Loaf er død – hylles av Marion Ravn

Den amerikanske musikeren og skuespilleren Meat Loaf er død, 74 år gammel, opplyser familien hans til Deadline.

Av NTB | 21.01.2022 11:51:33

Kultur og underholdning: Meat Loaf, som egentlig het Michael Lee Aday (født Marvin), døde torsdag kveld med kona Deborah ved sin side, opplyser hans agent Michael Greene på vegne av familien.

Den norske artisten Marion Ravn samarbeidet med ham i flere prosjekter og sier at hennes tanker nå går til familien.

– Det var en utrolig trist beskjed å få at Meat Loaf har gått bort så altfor tidlig, sier Ravn i en uttalelse sendt til NTB.

– Jeg har mange gode minner og morsomme historier fra vår tid sammen. Vi har mistet en stor artist, sier Ravn.

Agent Greene sier at Meat Loafs døtre og nære venner fikk muligheten til å si farvel til ham det siste døgnet han levde. Dødsårsaken er ikke kjent.

– Vi vet hvor mye du betød for så mange av dere, og vi setter virkelig pris på kjærligheten og støtten når vi går gjennom denne sørgetiden etter å ha mistet en så inspirerende artist og vakker mann, sier familien i en uttalelse.

– Fra hans hjerte til alle deres sjeler: Aldri stopp å rocke, uttaler familien.

Første album i trilogien er regnet som ett av de bestselgende albumene i historien, skriver Deadline.

Meat Loaf vant blant annet en Grammy for sangen «I’d do anything for love».

Artisten spilte også i mer enn 50 filmer og TV-serier i løpet av karrieren, blant annet kultklassikeren «The Rocky Horror Picture Show» og «Fight Club».

Ravn sier at hun er stolt over at hun ble valgt som partner til duetten «It’s All Coming Back to Me Now» og «takknemlig for å bli kjent med en så fin fyr, som tok godt vare på meg når jeg i ung alder reiste rundt med ham på turné».

Meat Loaf ble født i Dallas, Texas 27. september 1947. Han har gitt ut en rekke plater, blant annet «Bat Out of Hell»-trilogien han fikk stor suksess med. Plateserien har solgt mer enn 65 millioner kopier verden rundt.

Flere nyheter: