reklame for Sheiken Bowling
Menu
Kylian Mbappés fremtid er en stor snakkis om dagen. Spissen, som har scoret 35 mål på 43 kamper for PSG denne sesongen, har lenge vært koblet til Real Madrid. Foto: Jean-François Badias / AP / NTB

Mbappés mor avviser PSG-enighet

Kylian Mbappé er blitt meldt klar til å signere en ny kontrakt med Paris Saint-Germain. Superspissens mor benekter at det stemmer.

Av NTB | 06.05.2022 14:15:54

Sport: Le Parisien skrev torsdag at Mbappé og PSG i praksis er enige om en toårskontrakt med opsjon på et tredje sesong. Han vil ifølge avisen få en årslønn på om lag 500 millioner kroner, samt en signeringsbonus på 1 milliard.

23-åringens mor og agent, Fayza Lamari, avviser at partene har kommet til en enighet.

– Det er ingen avtale med verken PSG eller noen annen klubb. Diskusjonene rundt Kylians framtid fortsetter, slik at han skal kunne ta den beste avgjørelsen i rolige omgivelser og respektere alle involverte parter, skriver Lamari på Twitter.

Mbappé har ikke lagt skjul på at han ønsker en overgang til Real Madrid, som denne uken nådde Champions League-finalen få dager etter å ha vunnet sin 35. ligatittel. PSG røk tidligere i år 2-3 sammenlagt mot nettopp Real Madrid i åttedelsfinalen.

(©NTB)

Flere nyheter: