Menu
Kylian Mbappé vant søndag prisen som årets spiller i Ligue 1, før han uttalte seg om når man kan forvente en avklaring på hvilken klubb han spiller for neste sesong. Foto: Michel Euler / AP / NTB

Mbappé varsler snarlig avklaring rundt egen fotballfremtid

Kylian Mbappé er nær ved å offentliggjøre hvor han vil spille neste sesong. Klubbvalget skal stå mellom hans nåværende klubb Paris Saint-Germain og Real Madrid.

Av NTB | 16.05.2022 10:31:00

Sport: Mbappés kontrakt med PSG utløper til sommeren, og det har lenge versert rykter om at franskmannen ønsker å forlate den franske storklubben til fordel for Real Madrid. Nå nærmer det seg en avklaring.

– Jeg vil komme med min avgjørelse ganske raskt. Valget mitt er nesten tatt. Det vil komme før samlingen med det franske landslaget, i god tid før, sier Mbappé til L’Equipe.

Frankrike spiller mot Danmark i nasjonsligaen 3. juni, og den franske troppen vil samles et par dager før det.

Stjernespissen snakket med L’Equipe i forbindelse med prisseremonien til Ligue 1 søndag kveld, der Mbappé for tredje sesong på rad ble kåret til årets spiller i den franske toppdivisjonen.

I ligaen endte Mbappé med 25 mål og 19 målgivende pasninger på 34 kamper. Superstjernen imponerte også i mesterligaen, blant annet ved å score i begge oppgjørene mot Real Madrid da PSG ble utslått i åttedelsfinalen.

(©NTB)