Menu
PSGs Kylian Mbappé blir værende i Paris med en kontrakt fram til 2025. Foto: Michel Spingler / AP / NTB

Mbappé forlenget med PSG fram til 2025

Kylian Mbappé (23) har valgt å bli i Paris Saint-Germain i stedet for å gå til Real Madrid, opplyser klubbens president.

Av NTB | 21.05.2022 21:15:57

Sport: Den nye kontrakten til superstjernen strekker seg til 2025. PSG publiserte en video med Mbappe like før sesongavslutningen mot Metz lørdag kveld. «Vår historie er skrevet her», tvitret PSG.

I lang tid har det vært ventet at Mbappé kom til å fortsette fotballkarrieren i Real Madrid.

Den spanske serien La Liga opplyste like etter at den legger inn en klage til Uefa, franske myndigheter og EU på bakgrunn av forlengelsen.

La Liga skriver at det er skandaløst at en klubb som Paris Saint-Germain kan forlenge med en av sine best betalte spillere tross tap på over 2 milliarder kroner sist sesong.

– Denne typen avtaler er et angrep på den økonomiske stabiliteten i europeisk fotball og setter flere hundre tusen arbeidsplasser og sportens integritet i fare, skriver La Liga i en uttalelse.

Mbappé ankom klubben fra Monaco i 2017. Etter å ha spilt for PSG på ett års lån, hentet den franske storklubben ham permanent for angivelig 180 millioner euro i 2018.

PSG hentet inn Lionel Messi og flere andre superstjerner for et drøyt år siden, med håp om endelig å vinne mesterligaen. Den drømmen ble knust i åttedelsfinalen mot nettopp Real Madrid, tross scoring fra Mbappé i begge oppgjørene.

Nå får PSG sjansen til å prøve seg på nytt med den fryktede angrepstrioen med Mbappé, Messi og Neymar. Bortsett fra Angel Di Maria er det ingen store profiler i klubben på utgående kontrakt etter at Mbappé forlenger sin avtale.

Fredag bekreftet PSG at Di Maria er ferdig i klubben etter inneværende sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: