reklame for Utvik Autoservice
Menu
Vålerengas Mats Trygg (43) forlater klubben og er blitt enig med moderklubben Manglerud Star om en toårskontrakt. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Mats Trygg tilbake til Manglerud Star

Ishockeyveteranen Mats Trygg (43) gir seg i Vålerenga, men tar to sesonger til i moderklubben Manglerud Star, melder TV 2.

Av NTB | 04.05.2020 15:33:11

Sport: Mats Trygg har de to siste sesongene spilt i Vålerenga etter at Lørenskog gikk konkurs. Han har flere sesonger bak seg i Sverige (Färjestad og HV71) og Tyskland.

– Nå er jeg jo tilbake der det startet. Det har vært et ønske. Etter en brå slutt på forrige sesong kom dette på banen. Jeg følte at jeg var sterkt ønsket, så da gikk ting ganske fort. Det er jo i Manglerud jeg har hjertet mitt, så å ende karrieren der er også stas, sier Trygg til TV 2.

43-åringen startet karrieren i Spektrum Flyers (sammenslåing MS og Furuset) i 1994. I 1999 tok han turen til Karlstad og Färjestad hvor man var i seks sesonger. Han ble svensk mester i 2002.

Trygg var også en viktig brikke på landslaget på 2000-tallet under Roy Johansens ledelse. Han fikk med seg 136 offisielle landskamper. Bare Tommy Jakobsen har flere med sine 139.

Tidligere denne våren sikret også MS seg den hjemvendte ishockeymålvakten Lars Haugen.

(©NTB)

Flere nyheter: