Menu
Ingrid Halstensen og Jesper Mathisen i forbindelse med kampen mellom Norge og Tyrkia i VM-kvalifiseringskamp på La Rosaleda Stadion i Malaga. Foto: Geir Olsen / NTB

TV 2s landslagsteam ute av karantene

Fotballekspert Jesper Mathisen er likevel ikke koronasmittet. Dermed kan han og resten av TV 2s utsendte team fortsette å dekke det norske fotballandslaget.

Av NTB | 28.03.2021 20:55:48

Økonomi og næringsliv: Søndag morgen fikk Mathisen beskjed om at han hadde avgitt en positiv koronaprøve. Rutinemessig gikk TV 2-temaet i karantene og sto over Norges landslagsstrening i spanske Marbella.

Etter nyheten tok Mathisen en hurtigtest, som kom tilbake negativ. Noen timer senere kom også PCR-testen tilbake med samme utfall.

– Falsk alarm! Vi antok at Jesper sin forrige PCR-test ga et uriktig resultat. Vi tok likevel ingen sjanser og satte hele teamet vårt i karantene. Når Jesper nå har fått negativt svar, både på en hurtigtest og på en ny PCR-test, fortsetter vi som planlagt, sier TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl.

Det betyr at kanalens landslagsteam reiser til Montenegro mandag morgen. Der spiller Norge tirsdag ny kamp i VM-kvalifiseringen.

Mathisen var koronasmittet for fem uker siden. Det er ikke helt uvanlig at tester av personer som har hatt sykdommen tidligere, kan gi svar som er falsk positiv.

TV 2s utsendte har bodd sammen i et feriehus i Marbella under landslagets opphold i Spania.

(©NTB)

Flere nyheter: