reklame for smiaa
Menu
Med Mathias Normann og resten av A-stallen i viruskarantene måtte Rostov sende U-laget til Sotsji for å spille russisk eliteseriekamp. Det endte med stortap. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Mathias Normanns lag i viruskarantene, U-laget knust 10-1

Mathias Normann og hans lagkamerater i Rostov er i karantene etter seks positive virustester. Klubben måtte sende ungdomslaget til Sotsji og ble slått 10-1.

Av NTB | 19.06.2020 21:05:08

Sport: Rostov ba innstendig om at kampen måtte utsettes fordi hele A-stallen er i karantene i hjembyen, men Sotsji motsatte seg det, og kampen ble spilt som oppsatt.

Rostov-trener Valerij Karpin sa til klubbens nettsted sarkastisk at Sotsjis holdning har avgjort kampen om fair play-prisen i russisk fotball denne sesongen. Ikke minst fordi Sotsji tidligere i sesongen fikk en kamp utsatt på grunn av skadeproblemer.

– Hvis smittetilfeller under en global pandemi ikke er å regne som force majeure, så vet jeg ikke hva som skal til. Krig, kanskje, sa han og gjorde det klart at han synes ligaen burde grepet inn og utsatt kampen tross Sotsjis innvendinger.

Eldstemann i laget som startet i Sotsji var 19 år. Likevel tok Rostov ledelsen i første minutt ved Roman Romanov, men nedrykkstruede Sotsji vendte til 10-1 mot de mesterligajagende gjestene.

Alexander Kokorin scoret tre ganger for Sotsji, som ledet 4-1 ved pause.

(©NTB)

Flere nyheter: