Menu
Maud Angelica Behn (til venstre) sammen med prinsesse Märtha Louise under Ari Behns bisettelse fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Märtha Louise etter Ari Behns død: – Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen

Saken oppdateres.

Av NTB | 03.01.2020 21:09:30

Kuriosa og kjendiser: – Kjære Ari. Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen, skriver prinsessen på Instagram fredag kveld.

– Og vi er så uendelig triste og lei oss for tapet av nettopp deg, for du var jentenes varme, morsomme, kloke og gode pappa som de savner så dypt. Vi savner de morsomme kommentarene, de fine synsvinklene dine, den poetiske tonen, de overstrømmende komplimentene, den store kjærligheten du hadde for dem. Men nå er det et tomrom der du var, for ingen kan noen gang erstatte deg for de vakre jentene våre. Og det er så vondt å tenke på at du ville forlate jorden. Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen, fortsetter hun.

Behn ble bisatt fra Oslo domkirke fredag.

– En usynlig sykdom tok mer og mer overhånd i deg, for sånn er det når den psykiske helsen svikter. Over lang tid så vi deg gradvis bli borte, men vi holdt fast i troen på at dette skulle gå bra. Familien din kjempet for deg. De har stått der for deg dag og natt, skriver prinsessen.

Få minutter etter at teksten var lagt ut på Instagram hadde flere tusen vist sin sympati ved å gi et liker-klikk.

Forfatter og kunstner Ari Behn tok sitt eget liv 25. desember. Han var gift med prinsesse Märtha Louise fra 2002 til 2016. Sammen har de døtrene Maud Angelica (født i 2003), Leah Isadora (født i 2005) og Emma Tallulah (født i 2008).

– Jeg håper at vi som er igjen, kan være gode til å rose hverandre og si de fine ordene til hverandre. For vi har dette livet til å dele nettopp hvor glad vi er for hverandre og hvilke fantastiske kvaliteter vi ser i hverandre. Vi holder deg i kjærlighet, Ari, og går videre med dine ord: Hver dag er en fest og du er et smykke, avslutter prinsessen.

Flere nyheter: