Menu
Marius Lundemo fortsetter fotballkarrieren på Kypros. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Marius Lundemos har dratt til kypriotisk toppklubb

Etter lengre tids spekulasjon er Marius Lundemo klar for den kypriotiske toppklubben APOEL Nikosia.

Av NTB | 18.07.2020 12:32:54

Sport: Lundemos kontrakt med Rosenborg utløper 31. juli, men klubbene er blitt enig om en avtale. Lørdag bekreftet RBKs sportssjef Mikael Dorsin overfor Adresseavisen at 26-åringen har dratt til Kypros.

– Han har dratt, sier Dorsin til avisen.

– Jeg synes det virker som en spennende mulighet. Og så var de veldig gira på å hente meg. Jeg synes det virker spennende å prøve noe i utlandet. Det er en klubb som er med i Europa, så jeg syntes det passet fint, sa Lundemo til Adresseavisen 1. juli.

På Kypros får 26-åringen et gjensyn med tidligere Rosenborg-kaptein Mike Jensen. Hans tidligere trener Kåre Ingebrigtsen ledet den kypriotiske klubben i 46 dager før han fikk sparken i februar.

Lundemo starter fotballkarrieren i Bærum før han dro til Lillestrøm i 2014. Der var han i to år før han ble klar for Rosenborg i desember 2016. Sist sesong ble det 22 kamper i Eliteserien for 26-åringen.

Ghayas Zahid er eid av APOEL og har spilt 60 seriekamper fordelt på to sesonger for kypriotene, men er for tiden på utlån i greske Panathinaikos.

Også John Arne Riise har vært innom klubben. Riise spilte én sesong på Kypros og vant både ligaen og cupen med gultrøyene i 2015.

(©NTB)

Flere nyheter: