reklame for Sheiken Bowling
Menu
Denne gjengen satser nå stort på båtutstyr. FOTO: Smart Marine

Maritim Båtutstyr til Haugalandet

Norges største båtutstyrskjede, Maritim Båtutstyr, etablerer seg ved Bø Vest på Karmøy og har åpning i dag, torsdag.

Av Egil M Solberg | 10.03.2022 07:43:59

Næringsliv: Maritim Båtutstyr tilbyr sine kunder alt de trenger for et vellykket og problemfritt båthold, heter det i en pressemelding fra virksomheten.

Den nasjonale kjeden Maritim Båtutstyr har åpnet sin tiende butikk på Bø Industriområde på Avaldsnes, i Smart Marine AS sine tidligere lokaler.

Båteiere på Haugalandet får dermed tilgang til alt de skulle trenge av båtutstyr, og det til fordelaktige priser.

– Vår filosofi handler om å etablere store butikker med et bredt utvalg. På lager i Norge har vi alltid 10 – 12 000 artikler. Skulle vi mangle delen du trenger, skaffer vi den på kort varsel. På Karmøy er butikken på hele 500 m2 med cirka 5000 forskjellige varer.

– Alt tilpasset etter hvilke deler som det er størst behov for, sier Andreas Nilsen, daglig leder for kjeden i Norge.

I flere år har kjeden ventet på en mulighet til å etablere seg i Nord
Rogaland.

– Med et rikt båtliv og stor kundegruppe i hele distriktet er dette et attraktivt område for oss. Et ekstra stort pluss er det at vi er flere, maritime aktører på samme område. Her får du alt du trenger på et sted. Skal være enkelt for kundene

Den nye kjeden er spesielt kjent for sine gode nettløsninger på www.maritim.no. Her kan du på forhånd sjekke om butikken har varen du trenger.

– Hos oss skal det være enkelt å handle. Derfor finner du informasjon om varen på nettsiden, men også lagerstatusen i alle butikker, sier han.

Plasseringen av varene i butikken er også gjennomtenkt, igjen for at det skal være enkelt for kunden. Det vil alltid være samme pris, tilbud og kampanjer på nett og butikk.

Gode priser og fagkunnskap

Maritim Båtutstyr er spesielt kjent for gode priser på produktgrupper som redningsvester, oljesmøremidler, bunnstoff og maling, pluss alt av fortøyning. Du vil også finne rimeligere alternativer til merkevarer, av tilsvarende kvalitet.

Det er allerede to ansatte som får et spesielt ansvar for butikken på Karmøy, men det kan raskt bli flere.

– Vi har tro på en positiv utvikling, og at vi spesielt i høysesongen vil trenger flere ansatte. Våre medarbeidere har alle god kompetanse, vil gi råd og tips. Skulle det være vanskelige spørsmål, har vi et stort nettverk av fagpersoner som raskt vil gi gode tips og svar, sier Nilsen.

Åpning 10. mars

Fortsatt er det flere paller som skal ryddes på plass i hyllene før den offisielle åpningen av butikken skjer torsdag 10. mars.

– Allerede har vi hatt noen kjekke kunder innom, som har fått hjelpen de trenger. Nå gleder vi oss til å presentere butikken og lover flere gode åpningstilbud gjennom åpningsdagene, sier Nilsen i pressemeldingen.

Flere nyheter: