Menu
Marcus Pedersen er igjen klar for HamKam. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Marcus Pedersen klar for HamKam-comeback

Marcus Pedersen returnerer til Eliteserien og barndomsklubben HamKam, bekrefter hedmarksklubbens trener Jakob Michelsen overfor TV 2.

Av NTB | 11.08.2022 10:50:43

Sport: Pedersen har vært klubbløs siden november i fjor og har den siste tiden trent med laget. Torsdag bekrefter Michelsen til TV 2 at spissen har signert.

– Jeg er HamKam-gutt. Det er her jeg kommer fra. Her startet alt, og jeg har kommet tilbake én gang allerede. Ting ligger bedre til rette her enn andre steder, sa Pedersen til Hamar Arbeiderblad etter onsdagens trening.

Selv om Pedersen er oppvokst i HamKam ble det ikke alftor mange kamper for A-laget før overgangen til Strømsgodset i 2009. Deretter ble han solgt til nederlandske Vitesse i august 2010. Derfra ble han lånt ut til både Odense, Vålerenga og den engelske klubben Barnsley, før han returnerte til Norge og Brann i 2014.

Videre ble det et nytt opphold i både Strømsgodset og HamKam før turen gikk til Tyrkia. Der har han spilt for Ankaraspor og Tuzlaspor. I november i fjor terminterte han kontrakten med sistnevnte.

Nå skal Pedersen jobbe for at HamKam beholder plassen i Eliteserien. Klubben ligger på 13.-plass etter 17 spilteserierunder, og har Tromsø bak seg på à poeng med en kamp mindre spilt.

(©NTB)