Menu
Politiets etterforskere undersøker åstedet i Tønsberg der en mann i 30-årene ble skutt tirsdag kveld. Natt til onsdag opplyser politiet at mannen døde på sykehuset. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Mannen som ble skutt i Tønsberg, døde på sykehuset

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.

Av NTB | 21.04.2021 02:04:10

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om hendelsen i Heimdalsområdet klokka 22.14 tirsdag kveld.

Mannen i begynnelsen av 30-årene var ved bevissthet da ambulansepersonell tok hånd om ham. Han ble fraktet til sykehuset i Vestfold, men døde på sykehuset, opplyser Sørøst politidistrikt klokka 01.33 natt til onsdag.

Politiet har nå startet full drapsetterforskning.

– Vi etterforsker det som et drap og er i gang med en så bred etterforskning som mulig. Avdøde vil også bli obdusert, sier jourhavende jurist Magnar Pedersen til NTB. Han utelukker heller ikke at det kan bli aktuelt å kalle in Kripos for bistand.

Mannen i 30-årene er kjent av politiet fra før, men ikke for noen alvorlige saker.

– Vi jobber med flere hypoteser rundt hendelsesforløpet, men har ikke noe konkret å gå etter foreløpig. Vi jobber med å sikre åstedet og avhøre vitner, sier Pedersen.

– Vi er fortsatt interessert i å få kontakt med vitner som kan ha hørt eller sett noe de stusset over i Tønsberg i natt, ikke nødvendigvis i det området hvor skuddene falt, men også andre steder, sier han.

Det er flere vitner som har meldt seg, og det er foretatt flere vitneavhør. Det er også satt opp kontroll ved utfartsveiene fra Tønsberg.

Politiet er også interessert i observasjoner i tiden før 22.15 i samme område, eventuelt også observasjoner av biler som har kjørt i stor fart fra stedet rundt klokka 22.15, heter det i en pressemelding fra Sørøst politidistrikt.

Eventuelle vitner som kan ha hørt skudd som har blitt avfyrt på Kilen øst for Tønsberg sentrum, bes også om å melde seg.

Politipatruljen som kom først til stedet, utførte førstehjelp på mannen som lå på gaten, før han ble kjørt til sykehus av ambulansen.

Politiet har store ressurser på åstedet og søker etter en eller flere gjerningspersoner.

Politiet ber også alle som kan ha hørt skudd eller sett biler i området ved Kilen industriområde på Heimdal i Tønsberg, om å melde seg.

Ifølge Tønsbergs Blad ble det hørt flere smell i området like etter klokka 22 tirsdag kveld. På bildene fra stedet går det fram at politiet bevæpnet seg.

(©NTB)

Flere nyheter: