reklame for Utvik Autoservice
Menu
En mann er varetektsfengslet i fire uker etter å ha skutt en mann på Los Tacos natt til fredag. Foto: Carina Johansen / NTB

Mann varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk i Stavanger

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en mann på Los Tacos i Stavanger i forrige uke, ble i tingretten mandag varetektsfengslet i fire uker.

Av NTB | 21.12.2020 14:38:33

Kriminalitet og rettsvesen: Påtalemyndigheten fikk medhold i at det er nødvendig med varetektsfengsel i fire uker, med isolasjon i to uker og brev- og besøksforbud i alle fire. Medieforbudet ble imidlertid satt til to uker, ikke fire, slik påtalemyndigheten ba om, skriver Stavanger Aftenblad.

Ifølge den siktede 34-åringen ble ikke skuddet på Los Tacos avfyrt med vilje, skriver avisen. Han har derfor ikke erkjent straffskyld for drapsforsøk.

– Politiet etterforsker saken videre. Vi har allerede avhørt en rekke personer, og det vil bli foretatt flere avhør de neste dagene. I tillegg pågår det fortsatt undersøkelser av elektroniske spor. De kriminaltekniske undersøkelsene på Los Tacos er avsluttet, sier politiinspektør Lars Ole Berge til NTB.

Våpenet som politiet fant fredag, er sendt til Kripos for undersøkelser.

Fornærmede er fortsatt for dårlig til å avhøres, og politiet kan ikke si noe om når dette eventuelt kan skje

Den andre siktede i saken ble løslatt fredag kveld.

(©NTB)

Flere nyheter: