reklame for smiaa
Menu
En mann i 30-årene er siktet for forsøk på drap på faren sin etter en voldshendelse på Åssiden i Drammen natt til langfredag. Foto: Ole Edvin Tangen / NTB scanpix

Mann varetektsfengslet i fire uker etter voldshendelse i Drammen

Den 35 år gamle mannen som er siktet for forsøk på drap på sin egen far i Drammen, ble lørdag varetektsfengslet i fire uker.

Av NTB | 11.04.2020 17:02:46

Kriminalitet og rettsvesen: Varetektsfengslingen var i tråd med aktors påstand og begrunnes med fare for bevisforspillelse, skriver Drammens Tidende.

– Min klient erkjenner ikke straffskyld, men han erkjenner de faktiske forhold i siktelse. Han samtykket til fengslingen, opplyser mannens forsvarer, advokat Anders Green, til NTB.

35-åringens psykiske tilstand vil bli vurdert, opplyser advokaten.

Siktede er kjent fra politiet tidligere i forbindelse med en rekke mindre forhold.

Han er siktet for drapsforsøk etter en voldshendelse i en bolig på Åssiden i Drammen natt til langfredag. Politiet rykket ut til stedet like over midnatt etter at siktede selv hadde varslet politiet. Han ble pågrepet på stedet.

Faren, som er i 70-årene, ble påført hodeskader, og han ble fredag morgen operert på Ullevål sykehus. Hans tilstand er nå stabil, men han er ennå ikke blitt avhørt.

Politiet ønsker ikke å gå i detalj om bakgrunnen for volden.

– Det er for tidlig for politiet å uttale seg om det. Det er noe den videre etterforskningen vil søke å avklare, sa politiadvokat Magnus Rindal Fredriksen til NTB fredag.

(©NTB)

Flere nyheter: