reklame for Utvik Autoservice
Menu
Rettssaken starter i Sør-Trøndelag tingrett 12. oktober. Retten har satt av fem dager til behandlingen. Fto: Ole Martin Wold / NTB

Mann tiltalt for drap på kona i Trondheim i mars

En mann i midten av 30-årene er tiltalt for å ha drept sin kone Tirhas Tekle Kifflay i deres hjem på Flatåsen i Trondheim i mars i år.

Av NTB | 22.09.2020 04:23:03

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet mener drapet skjedde enten om kvelden fredag den 27. mars eller natt til lørdag 28. mars, skriver Adresseavisen.

Den 33 år gamle firebarnsmoren ble funnet død i fjæresteinene i Trolla den 7. april, mer enn en uke etter at politiet mener drapet skjedde. Kvinnen var født i Eritrea og kom til Norge i 2011.

Ifølge tiltalen skal mannen ha stukket og/eller skåret sin ektefelle flere ganger med kniv i halsen og på høyre side av overkroppen slik at hun døde av forblødning og sammenfall av høyre lunge. Mannen har hele tiden nektet straffskyld.

– Jeg registrerer at det er beordret tiltale av Riksadvokaten. Dette endrer ikke min klients standpunkt som han har hatt hele veien, han erkjenner ikke straffskyld, skriver tiltaltes forsvarer Ole Strømmen i en SMS til Adresseavisen.

Rettssaken starter i Sør-Trøndelag tingrett 12. oktober. Retten har satt av fem dager til behandlingen.

(©NTB)

Flere nyheter: