Menu
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB

Mann skutt i Kristiansand – mistenkt pågrepet

En mann i 20-årene ble søndag morgen skutt i Brennåsen i Kristiansand, opplyser politiet i Agder. En antatt gjerningsmann er pågrepet.

Av NTB | 11.04.2021 09:05:13

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om hendelsen klokka 6.39 søndag morgen.

– En person er skutt på privat sted. Fornærmede er kjørt til sykehus. Har vært bevisst hele tiden, skriver Agder politidistrikt.

– Politiet fikk en telefon fra en person som var i samme hus, og som fortalte at en person var blitt skutt, og at den som hadde gjort det, fremdeles var på stedet. Politiet sendte ut mye ressurser, men gjerningsmannen var borte da vi ankom adressen, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt til NTB.

Den antatte gjerningsmannen hadde kjørt fra stedet i en bil som politiet greide å stanse klokka 7.10 i Søgne i Kristiansand.

– Begge mennene er i 20-årene, men vi vet ikke om det skal ha vært noen relasjon mellom dem. Den skadde er fraktet til sykehuset i Kristiansand med ukjent skadeomfang. Den pågrepne sitter nå i sentralarresten på politihuset, sier Repstad.

Det er satt i verk full etterforskning på åstedet. Politiet hadde ved 8-tiden ikke kontroll på skytevåpenet som skal ha blitt brukt.

Flere nyheter: