Menu
Politiet i arbeid på Brennåsen der en mann i 20-årene ble skutt søndag morgen. Mannen er kjørt til sykehus. En antatt gjerningsmann er pågrepet og siktet for drapsforsøk. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Mann skutt i Kristiansand – en siktet for drapsforsøk

En mann i 20-årene ble søndag morgen skutt på Brennåsen i Kristiansand, opplyser politiet i Agder. En antatt gjerningsmann er siktet for drapsforsøk.

Av NTB | 11.04.2021 10:23:07

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om hendelsen klokka 6.39 søndag morgen. En mann i 20-årene var blitt skutt på en privat adresse på Brennåsen. Mannen var ved bevissthet etter å ha blitt skutt og ble kjørt til sykehuset i Kristiansand for behandling. Tilstanden var søndag formiddag ikke kjent.

Den antatte gjerningsmannen stakk av fra stedet i en bil. Etter kort tid ble han stanset av en politipatrulje i Søgne og pågrepet.

– Han er siktet for forsøk på drap, sier politiadvokat Ole Martin Paulsen i Agder politidistrikt til NTB.

Den siktede er også i 20-årene. Han hadde søndag formiddag bedt om å få oppnevnt advokat Per Holter Andersen som forsvarer.

Begge de involverte er kjent av politiet fra tidligere. Det er satt i verk full etterforskning på åstedet, en tomannsbolig på Brennåsen vest for Kristiansand sentrum. Politiet hadde ved søndag formiddag ikke kontroll på skytevåpenet som skal ha blitt brukt.

– Ingen av de involverte er avhørt av politiet. Etterforskningen så langt foregår på åstedet, og politiet prøver å komme i kontakt med vitner, sier Paulsen.

Flere nyheter: