reklame for Sheiken Bowling
Menu
Politiet leter etter flere gjerningsmenn etter en voldshendelse på Grønland. En mann har fått stikkskader og er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Mann skadd i voldshendelse på Grønland i Oslo

Politiet leter etter en konkret gjerningsmann etter en voldshendelse på Grønland i Oslo mandag kveld der en mann fikk en stikkskade med ukjent skadeomfang.

Av NTB | 04.04.2022 21:19:36

Kriminalitet og rettsvesen: – Politi og ambulanse jobber på Grønland i forbindelse med en voldshendelse. Vi er i kontakt med en mann som har en stikkskade. Usikkert skadeomfang, opplyser politiet på Twitter.

Operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt sier til NRK at de kom i kontakt med den skadde i området Rubina Ranas gate. Han hadde da løpt fra åstedet som ligger nær en bar like ved Akerselva.

Politiet har sperret av området mellom elva og Olafiagangen. Den skadde er kjørt med ambulanse til sykehus.

– Det er litt vanskelig å si skadeomfanget på en stikkskade, siden det kan være indre skader som vi ikke har oversikt over. Men han var bevisst og fremsto ikke livstruende skadd mens vi var i kontakt med ham, sier operasjonslederen.

Politiet opplyste først at de søkte etter fire personer knyttet til hendelsen. Ifølge beskrivelsene de hadde fått skulle det dreie seg om mørkkledde, utenlandske menn. I 21.30-tiden ble dette nedjustert til en konkret gjerningsmann.

– Vi søker fortsatt i området og foretar diverse undersøkelser, opplyser politiet.

(©NTB)

Flere nyheter: