Menu
Politiet satte opp sperringer etter en knivstikking som skal ha skjedd inne på en T-banevogn, ikke langt fra Oslo S. Foto: Lise Åserud / NTB

Mann siktet for knivstikking på Jernbanetorget i Oslo

En mann i 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader etter at han ble knivstukket flere ganger i overkroppen og hodet. Åstedet er trolig en T-banevogn på Jernbanetorget i Oslo. En mann er siktet i saken.

Av NTB | 04.12.2022 00:57:33

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet ble varslet om hendelsen av helsevesenet klokken 18.10.

– Dette har skjedd i eller ved T-banevognen, eller på perrongen, vi er ikke helt sikre. Det som er klart er at både mistenkte og fornærmede tok T-banen til Jernbanetorget før knivstikkingen. Derfor er denne T-banevognen å anse som et åsted, forteller krimleder Stian Holm i Oslo-politiet til NTB.

Han forteller at T-banetoget ble stanset ved Manglerud, slik at politiet kunne snakke med eventuelle vitner.

Mannen som ble knivstukket var bevisst da han ble sendt til sykehus.

– Mannen er stukket flere ganger i overkroppen, trolig i hodet, opplyser politiet. Han var bevisst da han ble sendt til sykehus.

Politiet har en navngitt mistenkt i saken. Dette er også en mann i 30-årene.

– Han er siktet, men ikke pågrepet. Det pågår søk etter ham nå, forteller Holm til NTB ved midnatt natt til søndag.

Politiet opplyser at fornærmede ikke er et tilfeldig offer, det er en relasjon mellom fornærmede og mistenkte. Det er foretatt flere avhør i saken, men fornærmede er ikke avhørt.

– Han har vi vært i kontakt med, sier krimvaktlederen.

EMBED START Custom Politiet i aktivitet ved stedet der en mann ble knivstukket i Oslo sentrum lørdag. Foto: Martin Solhaug Standal / NTB EMBED END Custom

(©NTB)

(©NTB)

Flere nyheter: