Menu
Politiet på stedet i Søgne i Kristiansand der en mann ble funnet død søndag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Mann siktet for grov kroppsskade med døden til følge i Søgne i Kristiansand

En mann er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Søgne i Kristiansand søndag.

Av NTB | 04.12.2022 17:16:41

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet ble varslet om en alvorlig voldshendelse i en leilighet på Langenes i Søgne i 12-tiden. Da nødetatene kom til stedet, fant de en død mann. Politiet mener de kjenner identiteten til den døde og var søndag ettermiddag i ferd med å varsle de pårørende. Mannen skal være norsk statsborger og bosatt i distriktet.

På en pressekonferanse søndag ettermiddag opplyste politiadvokat Morten Formo i Agder politidistrikt at de har pågrepet en mann i 30-årene og siktet ham for grov kroppsskade med døden til følge.

Han var ellers sparsommelig med informasjon og kunne heller ikke si om det var noen relasjon mellom den siktede og den avdøde mannen.

– Dette vil være et naturlig tema som vi vil ta opp i framtidige avhør, sier Formo til Fædrelandsvennen.

– Vi håper å få foretatt innledende avhør søndag kveld, sier Formo.

Politiet har heller ikke avhørt andre foreløpig. De oppfordrer folk som har vært i området og gjort observasjoner, om å ta kontakt med dem.

Advokat Åge Eidsvik er oppnevnt som forsvarer for den siktede mannen. NTB har vært i kontakt med ham, men han kan foreløpig ikke kommentere saken.

– Vi er i ferd med å gjennomføre tekniske undersøkelser på stedet og sikre spor med tanke på å finne ut hva som har funnet sted, og hvem som er involvert, sa Formo på pressekonferansen.

Den siktede var i 17-tiden søndag ennå ikke avhørt.

Flere nyheter: