reklame for Sheiken Bowling
Menu
Politiaksjon i Sandnes tirsdag ettermiddag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Mann siktet for grov kroppsskade i Sandnes

En mann i 20-årene er pågrepet i Sandnes og siktet for grov kroppsskade mot en mann i 30-årene. Politiet rykket til stedet med flere væpnede patruljer.

Av NTB | 09.06.2020 18:19:19

Kriminalitet og rettsvesen: Den skadde mannen er fraktet til sykehus. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, opplyser politiet på Twitter.

Tidligere tirsdag skrev Sørvest politidistrikt på Twitter at det så ut som flere personer var skadd på stedet, men det viste seg at det bare var én.

– Vi vet ikke noe om relasjonen mellom de to, men de er kjenninger av politiet, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Politiet rykket ut med flere væpnede patruljer til stedet. Det var flere personer involvert, og en av dem var ifølge politiet i besittelse av en gjenstand som gjorde at de bevæpnet seg.

– Vi fikk telefon om en uavklart situasjon, og det ble nevnt en gjenstand. På grunn av denne gjenstanden bevæpnet vi oss. Vi fikk raskt kontroll på involverte parter da vi kom til stedet, sier politiets innsatsleder Gry Iden til Stavanger Aftenblad.

Det pågår taktisk etterforskning, og tekniske undersøkelser vil bli gjennomført på åstedet, skriver politiet på Twitter.

Flere nyheter: