reklame for Utvik Autoservice
Menu
Det foretas undersøkelser i Sunde-området i Stavanger etter at en taxisjåfør ifølge politiet ble alvorlig skadd natt til torsdag. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Mann siktet for drapsforsøk på taxisjåfør i Stavanger

En taxisjåfør er ifølge politiet alvorlig skadd etter å ha blitt stukket med en spiss gjenstand. Politiet har pågrepet og siktet en mann for drapsforsøk.

Av NTB | 04.06.2020 11:04:30

Kriminalitet og rettsvesen: Taxisjåføren varslet politiet klokka 1.26 natt til torsdag. Han befant seg da utendørs på Buseneset på Sunde i Stavanger. Sjåføren er ifølge politiet alvorlig skadd etter å ha blitt stukket med en spiss gjenstand.

– Politiet lette med store styrker etter en mistenkt mann i 20-årene, og han ble pågrepet utendørs på Sunde rundt klokken 5.30. Mannen er siktet for drapsforsøk, sier politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Soma opplyser til NTB at den siktede er en kjenning av politiet.

Politiet gjennomførte et kort avhør av den siktede torsdag. Han har ikke tatt stilling til spørsmål om straffskyld. Mannen blir fremstilt for varetektsfengsling i Stavanger tingrett fredag.

– Vi har foreløpig ikke avhørt fornærmede. Dette vil skje tidligst fredag, sier Soma.

Politiet opplyser at drosjesjåføren fremsto som alvorlig skadd, men har ikke ytterligere opplysninger om hans tilstand. Sjåføren ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus.

Politiet har fått noen tips i saken, men er fremdeles interessert i flere.

– Har noen sett eller hørt noe man har reagert på på Sunde i tidsrommet fra klokken 1 til 5.30 natt til torsdag, ønsker vi at de tar kontakt, sier politiadvokaten.

(©NTB)

Flere nyheter: