Menu
Politiet har sperret av boligen på Austrått i Sandnes på Vestlandet. Foto: Carina Johansen / NTB

Mann siktet for drapsforsøk i Sandnes

En kvinne er brakt til sykehus med uavklarte skader etter en hendelse i Sandnes. Mannen som var på stedet, er siktet for drapsforsøk, opplyser politiet.

Av NTB | 22.09.2020 15:22:59

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet rykket ut til en adresse i Sandnes klokken 10.45 tirsdag formiddag, opplyser Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

På adressen var en mann og en kvinne, hvorav sistnevnte var skadd. Hun er sendt til sykehus, men politiet regner imidlertid ikke skadene som livstruende.

Mannen er pågrepet, siktet for drapsforsøk. Politiet ønsker ikke å utdype hvilken relasjon mannen og kvinnen har. De vil heller ikke si noe om foranledningen til hendelsen.

– Politiet har nå fokus på å finne ut hva som har skjedd. Det pågår kriminaltekniske undersøkelser, i tillegg til at vi naturligvis ønsker å snakke mer med de involverte og eventuelle vitner, sier jourhavende jurist Mads Lerum.

Politiet påpeker at etterforskningen er i en innledende fase og sier at de ikke kan gå ut med flere opplysninger i saken på nåværende tidspunkt.

Flere nyheter: