Menu
Politi og sperringer på stedet der en mann i 50-årene ble angrepet med kniv ved parkeringshuset til kjøpesenteret Vestkanten i Loddefjord i Bergen. Mannen ble fraktet til sykehus, men døde av skadene han ble påført. Foto: Magnhild Mostad / Bergensavisen / NTB

Mann siktet for drap på sin far i Bergen

En mann i 50-årene som ble angrepet med kniv på et kjøpesenter i Bergen, er død. Mannens sønn i 30-årene er pågrepet og siktet i saken, opplyser politiet.

Av NTB | 05.03.2022 02:01:34

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om voldshendelsen i 17-tiden fredag ved parkeringshuset til kjøpesenteret Vestkanten i Loddefjord i Bergen.

Mannen i 50-årene ble fraktet til sykehus, men han ble erklært død en halvtimes tid senere.

– En kvinne i 50-årene var også involvert og fikk helsehjelp på stedet. Hun skal ikke være alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Tom Johannessen i Vest politidistrikt i en pressemelding.

– Mannen er siktet for drap på mannen og kroppsskade på kvinnen. Han er nå på politihuset i Bergen, og det er planlagt avhør i løpet av kvelden, sier Johannesen.

Det var en vekter ved kjøpesenteret som pågrep den nå siktede mannen. Vekteren holdt kontroll på mannen til politiet kom til stedet.

Den siktede mannen ble også påført kuttskader i hendelsen, opplyste politiet til Bergens Tidende tidligere fredag. Det er tatt beslag i en kniv som politiet mener ble brukt.

Wesenberg sier siktede ikke har latt seg avhøre fredag kveld, og at han ikke har tatt stilling til spørsmål om straffskyld eller faktum i saken.

– Han har gitt uttrykk for at han er innstilt på å forklare seg i retten i morgen. Han også innstilt på å ta stilling til skyldspørsmålet i retten, sa Wesenberg til BT sent fredag kveld.

Den avdøde mannen og den skadde kvinnen var gift. Siktede er sønn av den avdøde mannen.

Mannen har fått oppnevnt Marius Wesenberg som forsvarer og forventes å bli fremstilt for varetektsfengsling lørdag formiddag.

Flere nyheter: