Menu
Overvåkingsfoto av etterlyste Stig Millehaugen der han går ut av Trondheim fengsel onsdag morgen. Foto: Trøndelag politidistrikt / NTB

Mann pågrepet i Oslo for bistand i forbindelse med Millehaugen-saken

En mann er pågrepet i Oslo for bistand i forbindelse med saken der drapsdømte Stig Millehaugen ikke returnerte til soning etter permisjon, bekrefter politiet.

Av NTB | 02.06.2022 23:00:56

Politikk: – Vi har pågrepet én person og vedkommende er besluttet løslatt. Personen er pågrepet i Oslo, sier Trude Buanes ved Oslo politidistrikt til NTB.

VG skriver at det er en mann, og at han er pågrepet og siktet for bistand. Avisen får opplyst at mannen ble pågrepet i ettermiddag, rundt klokken 16.

Politiet bekrefter sent torsdag kveld overfor samme avis at det pågår flere operasjoner i forbindelse med søket etter Millehaugen.

– Vi har flere operasjoner gående og ønsker ikke å bekrefte noe mer konkret nå, sier Buanes til avisen.

Til TV 2 kan Buanes bekrefte at det er flere personer som er avhørt i saken.

53 år gamle Stig Millehaugen er etterlyst både nasjonalt og internasjonalt etter at han ikke kom tilbake til Trondheim fengsel til avtalt tid. Politiet tror 53-åringen reiste med fly fra Værnes lufthavn til Oslo lufthavn ved 12-tiden onsdag før han satte seg på flytoget inn mot Oslo sentrum.

Millehaugen har et langt rulleblad og har sittet i fengsel mer eller mindre hele sitt voksne liv. Han er blant annet dømt for en rekke ran – men de alvorligste dommene fikk han for to drap.

Flere nyheter: